vereczkeiMire vagy a legbüszkébb a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnökségében 2018-ban elvégzett önkéntes munkád során?
Büszke vagyok arra, ahogy az új elnökség felállt, hogy tiszteletben tartva az alapítók által lefektetett alapokra építve, mégis fiatalos lendülettel és újító szándékkal álltunk bele a munkába. Büszke vagyok arra, hogy van bátorságunk saját értékrendet kialakítani, képviselni azt és van merszünk az egyesület misszióját is újragondolva építeni, alkotni.

Büszke vagyok arra, hogy csapatként, közös munkával szép eredményeket tudunk felmutatni akár a rendezvényeink, akár a tagságunk fejlesztése területén.

Véleményed szerint mi az ami 2018-ban a legnagyobb kihívás a projektmenedzserek számára?
Szerintem az idő és az idővel kapcsolatos kihívások, illetve a tudáshoz kapcsolódó kérdések mindenképpen a toplista élén vannak: nem elsősorban arra gondolok, hogy minden projektben határidőkkel dolgozunk, sokkal inkább arra, hogy elképesztő mennyiségű tudás vesz körül bennünket, nagyon sokrétű tudásra van szükség, a folyamatos tanulás és egyre nagyobb ütemben történő tanulás jelentősége rendkívül nagy. Számomra képezni magunkat, lépést tartani, kompetensnek lenni és maradni és közben projektek vezetésével értéket termelni igazi kihívás.

Milyen szakmai és önkéntes terveid vannak 2019-re, mit kell tennünk, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat sikeresebb legyen?
Amióta tagja vagyok az Elnökségnek, nagy vágyam, hogy a termékeinket, működésünket dokumentáljuk, alakítsuk ki a termékdefinícióinkat, projekt definícióinkat annak érdekében, hogy ezekkel a definíciós feladatokkal ne kelljen minden évben újra és újra megküzdeni. Hiszem, hogy ezek segítségével hatékonyabbak tudunk lenni és az így felszabaduló erőforrásokat akár új irányokba is tudjuk mozgósítani, növelve ezzel az eredményességünket is. Úgy gondolom, hogy ezek a struktúrák segíthetik az önkéntesek szélesebb körű bevonását is, ami stratégiai célunk.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár