Villáminterjú Vereczkei Brigittával PgMP®; PMP® a PMI Budapest, Magyar Tagozat titkárával

vereczkeiMire vagy a legbüszkébb a PMI Budapest, Magyar Tagozat elnökségében 2018-ban elvégzett önkéntes munkád során?
Büszke vagyok arra, ahogy az új elnökség felállt, hogy tiszteletben tartva az alapítók által lefektetett alapokra építve, mégis fiatalos lendülettel és újító szándékkal álltunk bele a munkába. Büszke vagyok arra, hogy van bátorságunk saját értékrendet kialakítani, képviselni azt és van merszünk az egyesület misszióját is újragondolva építeni, alkotni.

Büszke vagyok arra, hogy csapatként, közös munkával szép eredményeket tudunk felmutatni akár a rendezvényeink, akár a tagságunk fejlesztése területén.

Véleményed szerint mi az ami 2018-ban a legnagyobb kihívás a projektmenedzserek számára?
Szerintem az idő és az idővel kapcsolatos kihívások, illetve a tudáshoz kapcsolódó kérdések mindenképpen a toplista élén vannak: nem elsősorban arra gondolok, hogy minden projektben határidőkkel dolgozunk, sokkal inkább arra, hogy elképesztő mennyiségű tudás vesz körül bennünket, nagyon sokrétű tudásra van szükség, a folyamatos tanulás és egyre nagyobb ütemben történő tanulás jelentősége rendkívül nagy. Számomra képezni magunkat, lépést tartani, kompetensnek lenni és maradni és közben projektek vezetésével értéket termelni igazi kihívás.

Milyen szakmai és önkéntes terveid vannak 2019-re, mit kell tennünk, hogy a PMI Budapest, Magyar Tagozat sikeresebb legyen?
Amióta tagja vagyok az Elnökségnek, nagy vágyam, hogy a termékeinket, működésünket dokumentáljuk, alakítsuk ki a termékdefinícióinkat, projekt definícióinkat annak érdekében, hogy ezekkel a definíciós feladatokkal ne kelljen minden évben újra és újra megküzdeni. Hiszem, hogy ezek segítségével hatékonyabbak tudunk lenni és az így felszabaduló erőforrásokat akár új irányokba is tudjuk mozgósítani, növelve ezzel az eredményességünket is. Úgy gondolom, hogy ezek a struktúrák segíthetik az önkéntesek szélesebb körű bevonását is, ami stratégiai célunk.

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

hpe logo

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

hte670

KPMG Blue logo web

Art of Projects Conference 2018

MasterClass 2018

Agile Practice Guide

Agile Practice Guide

PMBOK Guide Sixth Edition

ezgif.com resize

PM Tudástár

pmbok

facebook          linkedin