Newsletter Header

A hónap témája

Felhívás az Év Projektmenedzsere és az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája pályázatokra

Ecsedi PéterIdén is meghirdetjük az Év Projektmenedzsere és az Év Projektmenedzsment Diplomamunkája pályázatot. Habár a hivatalos versenykiírásig még várni kell, egy kis összefoglalót addig is hozunk, illetve mindenkit arra biztatunk, hogy minél korábban kezdje el összeállítani a pályázati anyagát. Egy másik cikkünkben a 2017-es Év Projektmenedzser Diplomamunkájával foglalkozunk.

Zahar Zoltán díjazott diplomamunkája

zahar zoltán cikkCikkünk Zahar Zoltán, a 2017-es Év Projektmenedzsment Diplomamunkájának szerzője által írt, a dolgozatot bemutató anyag, amely röviden és áttekinthetően foglalja össze a győztes munka alapvető elemeit.

Online Proctoring for the CAPM® Exam

pmbok cikk 2On 21 May 2018, the new PMP exam, based on the PMBOK® Guide – Sixth Edition will be launched. Until then, you can still take the exam based on the previous edition of the Guide - and you can take it online as well! In this article, we would like to show you the major changes in the new edition, and also a little information about the online exam.

PM Világ

PMI EMEA Congress 2018

pmi emea konfThe PMI EMEA Congress 2018 is going to take place on 7-9 May in Berlin, Germany. The goal of the Conference is to bring together hundreds of project, programme and portfolio managers from around the world. EMEA provides three days of premier education, knowledge sharing, and networking.

Ha nagy leszek, projektmenedzser leszek! - Varró Dániel verseskötete

ha nagy leszekMegjelent Varró Dániel tolmácsolásában, Baranyai András illusztrációival a Ha nagy leszek szoftverfejlesztő leszek... és további 11 izgalmas foglalkozás című verseskötet. A kiadvány célja az, hogy szórakoztató formában mutassa be, népszerűsítse a digitális forradalom népszerű és új szakmáit.

Adó 1% felajánlás

HugsomeoneAhogy minden évben, úgy idén is elérkezik lassan az adóbevallások határideje. Ha Ön is úgy gondolja, hogy szervezetünk a hazai projektmenedzsment szakmát segítő tevékenységet végez, rendelkezzen adója 1%-val a PMI Budapest, Magyar Tagozat javára!

Társhíreink

Beszámoló a 20. PM Fórumról

pm forumKövetkező cikkünkben egy rövid beszámoló keretében igyekszünk bemutatni a 20. PM Fórumot, amely április 5-én került megrendezésre a Hotel Flamenco-ban. Érdekességgel szolgál a cikkben található táblázat, amely azt mutatja be, hogy az eddigi évek fórumainak milyen volt a megítélése.

PMI's Pulse of the Profession 2018: Success in Disruptive Times

creativity is Intelligence having funPMI’s Pulse of the Profession lives up to its name, providing a crisp snapshot of the project management profession every year. In this article, we would like to show you the top drivers of project succes, and also provide you an insight by showing you the numbers of 2018.

PMSZ - Projektmenedzsment Szakmai Teadélután - 2018. június

teadélután2018 június 20-án megrendezésre kerül társszervezetünk, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség következő Projektmenedzsment Szakmai Teadélutánja. A projekt- és portfóliómenedzsment bevezetésének eredményeit és buktatóit ismerhetjük meg egy svájci pénzügyi szolgáltatónál, Kaszás Péter PMO vezető tapasztalatain keresztül.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Arany-alap Kft., ProMan Consulting Kft.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Vereczkei Brigitta

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár