Newsletter Header

A hónap témái

Az Európai Unió új adatvédelmi szabályozásáról

elsocikk2018. május 25-én lép majd hatályba az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az új általános adatvédelmi rendelet sokkal széleskörűbben és szigorúbban szabályozza az adatvédelmi előírásokat mint az eddigi adatvédelni irányelv. Még többet szeretnél tudni a rendelet újdonságairól, olvass tovább!

 

Önkéntes fordítókat keresünk

agile pmbok covers e1505089475252 kicsiBizonyára hallotad már, hogy 2017 őszén megjelent a PMBOK® legújabb kiadása, amely a projektmenedzsment szakma egyik vezető kézikönyve, egyben a legfontosabb projektmenedzsmenttel kapcsolatos vizsgák szakirodalma.

A PMBOK magyar nyelvű kiadása 2018. második felében várható, a fordítói munkát - mint az megszokott - a hatodik kiadás esetében is önkétesek végzik. A fordítási és a lektorálási feladatok elvégzésére továbbrai is várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik a kiadóval való szerződés keretében lefordítják a könyvet.

Önkéntesnek bárki jelentkezhet, aki rendelkezik megfelelő szakmai nyelvtudással és ambícióval.

PMI világ

Videó az AoP legjobb pillanatairól

phoca thumb l aop 2017 003Videóba sűrítettük a novemberi Art of Projects konferencia legizgalmasabb, legszebb pillanatait. Ezzel a videóval szeretnénk megköszönni a 2017-os Art of Projects konferencián való részvételeteket, pozitív visszajelzéseiteket!

Ha a kétszáz lelkes résztvevővel együtt Te is velünk ünnepelted a konferencia ötödik szülinapját, tekintsd meg a videót, keresd meg magadat és emlékezz velünk a különleges előadásokra, szakmai beszélgetésekre. Ha nem tudtál részt venni a konferencián, a videó megtekintése inspirálhat, hogy jövőre Te is velünk tarts! 

Interjú Zahar Zoltánnal az Év Projektmenedzser Diplomamunka győztesével

zaharDecemberben interjút készítettünk Zahar Zoltánnal, az Év Projektmenedzser Diplomamunkája Díj győztesével. Zoltán pályázata a ’Projektportfólió-menedzsment rendszer elemzése és fejlesztése egy energiaszolgáltató vállalat esetén’ címet viseli. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatójaként először a műszaki menedzsment alapszakot végezte el. A projektmenedzsment iránti elkötelezettsége már ebben az időszakban kialakult, BSc-s szakdolgozatát a projektek kockázatmenedzsmentje témából írta. 

Interjú Ecsedi Péterrel, az Év Projektmenedzserével

Ecsedi PéterDecemberben interjút készítettünk a 2017-es Év Projektmenedzsere Díj nyertesével, Ecsedi Péterrel. Péter az IT Services HungaryKft. Program Managere, kiemelt projektje pedig a cég pécsi SSC informatikai telephelyének kialakítása volt.

Péter a projektmenedzsment szakma valódi fontosságát akkor tapasztalta meg először, amikor a Telekom desktop szolgáltatásait egyetlen hétvége alatt kellett átvinni az IT-hez: ekkor látszott először, mennyit is számít a szervezés és a vezetés ahhoz, hogy minden a lehető leggördülékenyebben történjen.

Társhírek

Szakmai teadélutánra invitálunk

szakmai teadélutánMár az újév második hetében szakmai eseményre invitáluk! Január 17-én kerül megrendezésre a PMBOK® hatodik kiadásával kapcsolatos szakmai teadélután. Az előadást dr. Pálvölgyi Lajos  vezeti, aki több évtizedes kül- és belföldi szakmai tapasztalattal rendelkező projekt- és programmenedzser, projektigazgató, tanácsadó és tréner. 

Aktuális képzéseink

A Proman Consulting Kft. jövő januárban indít PMP/CAPM és PMI - PBA üzleti elemző vizsga felkészítő kurzusokat. További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Juhász Eszter

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár