PMI Budapest Chapter - Decemberi híreink

Newsletter Header

A hónap témái

Az Európai Unió új adatvédelmi szabályozásáról

elsocikk2018. május 25-én lép majd hatályba az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az új általános adatvédelmi rendelet sokkal széleskörűbben és szigorúbban szabályozza az adatvédelmi előírásokat mint az eddigi adatvédelni irányelv. Még többet szeretnél tudni a rendelet újdonságairól, olvass tovább!

 

Önkéntes fordítókat keresünk

agile pmbok covers e1505089475252 kicsiBizonyára hallotad már, hogy 2017 őszén megjelent a PMBOK® legújabb kiadása, amely a projektmenedzsment szakma egyik vezető kézikönyve, egyben a legfontosabb projektmenedzsmenttel kapcsolatos vizsgák szakirodalma.

A PMBOK magyar nyelvű kiadása 2018. második felében várható, a fordítói munkát - mint az megszokott - a hatodik kiadás esetében is önkétesek végzik. A fordítási és a lektorálási feladatok elvégzésére továbbrai is várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik a kiadóval való szerződés keretében lefordítják a könyvet.

Önkéntesnek bárki jelentkezhet, aki rendelkezik megfelelő szakmai nyelvtudással és ambícióval.

PMI világ

Videó az AoP legjobb pillanatairól

phoca thumb l aop 2017 003Videóba sűrítettük a novemberi Art of Projects konferencia legizgalmasabb, legszebb pillanatait. Ezzel a videóval szeretnénk megköszönni a 2017-os Art of Projects konferencián való részvételeteket, pozitív visszajelzéseiteket!

Ha a kétszáz lelkes résztvevővel együtt Te is velünk ünnepelted a konferencia ötödik szülinapját, tekintsd meg a videót, keresd meg magadat és emlékezz velünk a különleges előadásokra, szakmai beszélgetésekre. Ha nem tudtál részt venni a konferencián, a videó megtekintése inspirálhat, hogy jövőre Te is velünk tarts! 

Interjú Zahar Zoltánnal az Év Projektmenedzser Diplomamunka győztesével

zaharDecemberben interjút készítettünk Zahar Zoltánnal, az Év Projektmenedzser Diplomamunkája Díj győztesével. Zoltán pályázata a ’Projektportfólió-menedzsment rendszer elemzése és fejlesztése egy energiaszolgáltató vállalat esetén’ címet viseli. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatójaként először a műszaki menedzsment alapszakot végezte el. A projektmenedzsment iránti elkötelezettsége már ebben az időszakban kialakult, BSc-s szakdolgozatát a projektek kockázatmenedzsmentje témából írta. 

Interjú Ecsedi Péterrel, az Év Projektmenedzserével

Ecsedi PéterDecemberben interjút készítettünk a 2017-es Év Projektmenedzsere Díj nyertesével, Ecsedi Péterrel. Péter az IT Services HungaryKft. Program Managere, kiemelt projektje pedig a cég pécsi SSC informatikai telephelyének kialakítása volt.

Péter a projektmenedzsment szakma valódi fontosságát akkor tapasztalta meg először, amikor a Telekom desktop szolgáltatásait egyetlen hétvége alatt kellett átvinni az IT-hez: ekkor látszott először, mennyit is számít a szervezés és a vezetés ahhoz, hogy minden a lehető leggördülékenyebben történjen.

Társhírek

Szakmai teadélutánra invitálunk

szakmai teadélutánMár az újév második hetében szakmai eseményre invitáluk! Január 17-én kerül megrendezésre a PMBOK® hatodik kiadásával kapcsolatos szakmai teadélután. Az előadást dr. Pálvölgyi Lajos  vezeti, aki több évtizedes kül- és belföldi szakmai tapasztalattal rendelkező projekt- és programmenedzser, projektigazgató, tanácsadó és tréner. 

Aktuális képzéseink

A Proman Consulting Kft. jövő januárban indít PMP/CAPM és PMI - PBA üzleti elemző vizsga felkészítő kurzusokat. További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Juhász Eszter

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

 hte670

KPMG Blue logo web

HOA 

 

njszt

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár

facebook   linkedin   twitter