Hírlevél 2017/11. szám

Newsletter Header

A hónap témái

Az Európai Unió új adatvédelmi szabályozásáról

2018. május 25-én lép majd hatályba az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az új általános adatvédelmi rendelet sokkal széleskörűbben és szigorúbban szabályozza az adatvédelmi előírásokat mint az eddigi adatvédelni irányelv. Még többet szeretnél tudni a rendelet újdonságairól, olvass tovább!

Jön a hatodik PMBOK ® kiadás, önkéntes fordítókat keresünk

Amint arról már korábban is írtunk 2017 őszén megjelent a PMBOK® legújabb kiadása, amely a projektmenedzsment szakma egyik vezető kézikönyve, a legfontosabb projektmenedzsmenttel kapcsolatos vizsgák szakirodalma. 2018. március 26-tól a PMP® vizsga anyagát a legújabb kiadás témáihoz igazítják. Szeretnél mindent megtudni az új kiadásról, kattints ide.

PMI világ

A 2017-es Art of Projects Konferencia legjobb pillanatai

Az idén 5. alkalommal megrendezett Art of Projects Konferencia legjobb pillanatait egy videóba gyűjtöttük . össze. A 2017. november 9-én megrendezett eseményen, amely egyike a legjelentősebb projektmenedzsmenttel kapcsolatos eseményeknek, közel 200 lelkes érdeklődő vett részt. A videó a cikkre kattintva érhető el.

Interjú Zahar Zoltánnal az Év Projektmenedzser Diplomamunka győztesével

Decemberben interjút készítettünk Zahar Zoltánnal, az Év Projektmenedzser Diplomamunkája Díj győztesével. Zoltán pályázata a ’Projektportfólió-menedzsment rendszer elemzése és fejlesztése egy energiaszolgáltató vállalat esetén’ címet viseli. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatójaként először a műszaki menedzsment alapszakot végezte el. A projektmenedzsment iránti elkötelezettsége már ebben az időszakban kialakult, BSc-s szakdolgozatát a projektek kockázatmenedzsmentje témából írta. Ha többet szeretnél megtudni a díj nyerteséről, olvass tovább.

Interjú Ecsedi Péterrel, az Év Projektmenedzserével

Decemberben interjút készítettünk a 2017-es Év Projektmenedzsere Díj nyertesével, Ecsedi Péterrel. Péter az IT Services HungaryKft. Program Managere, kiemelt projektje pedig a cég pécsi SSC informatikai telephelyének kialakítása volt.

Társhírek

Szakmai teadélutánra invitálunk

Szakmai eseményre invitálunk már az újév második hetében. Ugyanis január 17-én kerül megrendezésre a PMBOK® hatodik kiadásával kapcsolatos szakmai teadélután. Az előadást dr. Pálvölgyi Lajos vezeti, aki több évtizedes kül- és belföldi szakmai tapasztalattal rendelkező projekt- és programmenedzser, projektigazgató, tanácsadó és tréner. Az Akadémiai Kiadónál megjelent négy szakkönyv, köztük a "Projektmenedzsment útmutató" (PMBOK® Guide magyar változat) 3. kiadásának (2006) szaklektora, az 5. kiadásának (2013) fordítója és a honosítási projektek vezetője; számos előadás és publikáció szerkesztője, szerzője. Az esemény részlei a cikkre kattintva érhetők el.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Hewlett-Packard Informatikai Kft., Masterfield Oktatóközpont, Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

 hte670

KPMG Blue logo web

HOA 

 

njszt

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár

facebook   linkedin   twitter