Newsletter Header

A hónap témái

Az Európai Unió új adatvédelmi szabályozásáról

2018. május 25-én lép majd hatályba az Európai Unió új általános adatvédelmi rendelete, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az új általános adatvédelmi rendelet sokkal széleskörűbben és szigorúbban szabályozza az adatvédelmi előírásokat mint az eddigi adatvédelni irányelv. Még többet szeretnél tudni a rendelet újdonságairól, olvass tovább!

Jön a hatodik PMBOK ® kiadás, önkéntes fordítókat keresünk

Amint arról már korábban is írtunk 2017 őszén megjelent a PMBOK® legújabb kiadása, amely a projektmenedzsment szakma egyik vezető kézikönyve, a legfontosabb projektmenedzsmenttel kapcsolatos vizsgák szakirodalma. 2018. március 26-tól a PMP® vizsga anyagát a legújabb kiadás témáihoz igazítják. Szeretnél mindent megtudni az új kiadásról, kattints ide.

PMI világ

A 2017-es Art of Projects Konferencia legjobb pillanatai

Az idén 5. alkalommal megrendezett Art of Projects Konferencia legjobb pillanatait egy videóba gyűjtöttük . össze. A 2017. november 9-én megrendezett eseményen, amely egyike a legjelentősebb projektmenedzsmenttel kapcsolatos eseményeknek, közel 200 lelkes érdeklődő vett részt. A videó a cikkre kattintva érhető el.

Interjú Zahar Zoltánnal az Év Projektmenedzser Diplomamunka győztesével

Decemberben interjút készítettünk Zahar Zoltánnal, az Év Projektmenedzser Diplomamunkája Díj győztesével. Zoltán pályázata a ’Projektportfólió-menedzsment rendszer elemzése és fejlesztése egy energiaszolgáltató vállalat esetén’ címet viseli. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatójaként először a műszaki menedzsment alapszakot végezte el. A projektmenedzsment iránti elkötelezettsége már ebben az időszakban kialakult, BSc-s szakdolgozatát a projektek kockázatmenedzsmentje témából írta. Ha többet szeretnél megtudni a díj nyerteséről, olvass tovább.

Interjú Ecsedi Péterrel, az Év Projektmenedzserével

Decemberben interjút készítettünk a 2017-es Év Projektmenedzsere Díj nyertesével, Ecsedi Péterrel. Péter az IT Services HungaryKft. Program Managere, kiemelt projektje pedig a cég pécsi SSC informatikai telephelyének kialakítása volt.

Társhírek

Szakmai teadélutánra invitálunk

Szakmai eseményre invitálunk már az újév második hetében. Ugyanis január 17-én kerül megrendezésre a PMBOK® hatodik kiadásával kapcsolatos szakmai teadélután. Az előadást dr. Pálvölgyi Lajos vezeti, aki több évtizedes kül- és belföldi szakmai tapasztalattal rendelkező projekt- és programmenedzser, projektigazgató, tanácsadó és tréner. Az Akadémiai Kiadónál megjelent négy szakkönyv, köztük a "Projektmenedzsment útmutató" (PMBOK® Guide magyar változat) 3. kiadásának (2006) szaklektora, az 5. kiadásának (2013) fordítója és a honosítási projektek vezetője; számos előadás és publikáció szerkesztője, szerzője. Az esemény részlei a cikkre kattintva érhetők el.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Hewlett-Packard Informatikai Kft., Masterfield Oktatóközpont, Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár