Newsletter Header

Hónap témája

Interjú a PMI Budapest, Magyar Tagozat Elnökével

Szalay Imre - Art of Projects konferenciaSzalay Imre a PMI Budapest, Hungarian Chapter alapító tagja, az elnöki pozíciót a kezdetektől fogva ő tölti be. 15 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett, részese volt a Magyarországi Tagozat eredményeinek létrehozásában, az ő irányítása melett indult el számos rendezvény, mint az Art of Projects vagy a PMPub. A vele készült interjúban eddigi élményeiből szemezgetünk az eseményekkel, a szervezettel és a hazai projektmenedzser szakmával kapcsolatban.

Art of Projects and MasterClass are just around the corner!

Art of Projects and MasterClass are comingThe 5th Art of Project conference is just around the corner: on the 9th of November, we’ll invite you for an adventure to the miraculous world of project management! And while you’re with us, don’t forget to check in the next day as well: on the 10th of November, the MasterClass workshop will take place, with topics connected to the conference!

PMI Világ

Projektmenedzsment trendek a nemzetközi konferenciák tükrében

Őszi PM Trendek a világbanMinden évben számos, projektmenedzsmenttel foglalkozó konferenciát rendeznek szerte a világon. Azt, hogy éppen mely témák a leghangsúlyosabbak jelenleg a projektmenedzsment világában, melyek az erős áramlatok, mik az újdonságok, talán semmi nem mutatja jobban, mint a különböző konferenciákon tárgyalt témák színes palettája. A következőkben a nemzetközi őszi konferenciáinak programjairól nyújtunk áttekintést, hogy tisztába kerüljünk vele, mely témák hangsúlyosak mostanában a projektmenedzsment világában.

The 2017 PMI Strategic Plan is Approved

PMI Strategic Plan - Playing to WinOur strategy is simple: deliver value, be relevant, grow. Let’s do great things together. In August, the 2017 PMI Board of Directors approved a new strategic plan for PMI. PMI’s new strategic direction is driven by shifting workplace priorities, evolving demographics and behaviors, as well as emerging technology and trends in business and society. PMI has chosen a three-pronged strategy: the Institute will sharpen its strategic focus, build-out capabilities to be customer-centric, and reorganize to become agile.

PMBOK - Jön a hatodik kiadás magyar fordítása!

pmbok guide 6th edition Amint arról már korábban is írtunk, idén ősszel megjelent a PMBOK® legújabb kiadása. A PMBOK® a projektmenedzsment szakma egyik vezető kézikönyve. Az első megjelenés óta, amely 1983-ra datálható folyamatosan vált a szakma elengedhetetlen eszközévé. A legújabb, hatodik kiadás szeptembertől védett PDF formátumban angol nyelven már ingyenes elérhető a PMI Tagok számára. A magyar fordítás 2018. második felében várható. Ennek a munkának az elvégzésére várjuk a jelentkezőket, akik a kiadóval való szerződés keretében lefordítják a könyvet.

R.E.P. - Mit rejt a betűszó?

R.E.PA R.E.P. a projektmenedzsmentképzés legmagasabb fokú igazolása. A PMI és a R.E.P közös célja a szakmaiság fejlesztése, ezért jött létre az ún. Registered Education Providers program, az oktatási szolgáltatók globális hálózatának kiépítése céljából. A hatékony projektmenedzsment gyakorlatok és elvek vállalatoknál történő bevezetésekor érzékelhető a változás. A R.E.P által a vállalatok magas minőségű, a PMI által jóváhagyott projektmenedzsment képzéseket kínálnak.

IPM Day - 2017

ipm day 2017Kétségtelen, hogy november a projektmenedzserek hónapja. Az IPM Day 2017 egy online konferencia, mely 14. alkalommal kerül megrendezésre az International Institute for Learning (IIL) által. Az eseményen a regisztrációs díj befizetése után online, számítógép vagy mobiltelefon segítségével lehet részt venni. A program keretén belül a szakma legjobb szakemberei adják át a tudásukat a fejlődésed érdekében. Egy-egy előadás végén lehetőség van az előadóknak kérdéseket feltenni.

Changes in PMI Standards and Exams

changes exam opmPMI is providing an opportunity for interested experts to review and comment on the draft of the Standard for Organizational Project Management (OPM). This new standard, which will replace the current Implementing Organizational Project Management: A Practice Guide. Don't forget! In 2018, the Project Management Professional (PMP)®, Certified Associate in Project Management (CAPM)® and PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®exams will change to align with A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) – Sixth Edition and the new Agile Practice Guide, which serve as references.

Társhíreink

HOA együttműködés és projektmenedzsment előadások a HOA-ban

hoa logoSzervezetünk együttműködési megállapodást kötött Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetséggel. Az együttműködés eredményesen indult: A szervezet rendszeres szakmai fórumokat, un. HOA Community Meetinget (CM) tart, amely esemény egy-egy szakmai téma köré szerveződik és valamelyik tagvállalatunknál zajlik, így került sor az IT Services Hungary székházában október 16-án projektmenedzsment témában HOA CM-re, ahol alkalmunk volt bemutatni a PMI-t is.

BI World of Ice and Fire

BI World of Ice and FireAz AEA Klub legújabb rendezvényének keretében egy igazán izgalmas előadásra kerül sor az üzleti intelligencia terület evolúciójáról. Vendégünk Boldog Viktor BI és Big data pre-sales konzulens, a DXC Technology munkatársa. Az esemény 2017. október 25-én 17 órától, a Bartók Házban kerül megrendezésre.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Szinergia Kft., Profexec Kft., Sprint Consulting Llc., Hewlett-Packard Informatikai Kft., Arany-alap Kft.ProMan Consulting Kft., Training360 Kft. További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Horváth Kinga

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár