Newsletter Header

A hónap témái

Next PMPub on 16th May 2017!

business marketing teamPMI Budapest Chapter is pleased to announce that the next PMPub will take place on 16th May 2017 at Közgarden! The event’s topic is “Is there industry specific project management?” where the participants will have the opportunity to overview related issues and questions. We will have an open discussion about whether there is a difference between general, IT and automotive project management. We will touch also characteristics of cultural differences of the organizations operating in different geographical environment.

Összefoglaló a Tisztújító Közgyűlésről - 2017

 DSC4615 kicsiA PMI Budapest Magyar Tagozat az Alapszabály előírásainak értelmében az egyesület tisztségviselőit egy évre választja meg. A szervezet életében így minden évben sor kerül a tisztújító közgyűlés megrendezésére, amely időpontjaként idén a 2017. április 5-i napot tűzte ki az Elnökség. A gyűlés Szalay Imre köszöntő beszédével vette kezdetét 16 órakor a KPMG Székházában. A tisztújítás legfontosabb célja az elnökségi tagok megszavazása, újraválasztása volt, de ezen felül alkalmat kínált az elmúlt egy év szakmai és gazdasági sikereinek összefoglalásra is.

PMI Világ

PMI Australia Conference 2017

PMIAC logo 2017PMI Australia Conference 2017 is coming up this May! In an ever changing and disruptive landscape, the ability for individuals and business to stay ahead of the curve is a challenging one. To be competitive, business needs to look for ways to be smarter with their investments and be bold in leaving more traditional ways of working to allow flexibility to cater to the shifting demands of the customer and of their workforce.

PMI szemle – a Tagozat szokásos éves felülvizsgálata kapcsán

bigstock Businessman workplace with pap 41370616Évente nemcsak a tisztújítás vár ránk, amely inkább egy egyesületi jogi esemény, hanem a PMI központ megvizsgálja azt is, hogy az előírt formális és kötelező elemeket a szervezet teljesíti-e. A vizsgálat egy részletes kérdőív alapján történik, amely sorra veszi a szabályok betartását a tisztségviselői szerepeket, a pénzügyeket, a régiós részvételeket, tagsági kapcsolatokat, illetve a tagságnak nyújtott szolgáltatásokat illetően. Mindez feltétele a PMI családhoz való tartozásunknak.

Társhírek

Szubjektív beszámoló a 20. PM Fórumról

business 1989130 960 720Az elkötelezett, sikerorientált projektmenedzsernek nincs megnyugvása, szünete a cél elérése, a projekt sikeres megvalósítása előtt. Így volt ezzel a PM Fórum kitalálója, megvalósítója, motorja, s igazi projektmenedzsere, Prónay Gábor, aki vasárnapi családi margitszigeti sétája során még beugrott ellenőrizni a következő csütörtökön induló konferencia helyszínét. S a körülményeket áttekintve kiderítette, hogy bár maga az előadó terem és a szálloda készen áll a fogadásra, de a közlekedés, a megközelítési lehetőség ellehetetlenül pont a konferencia idejére.

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután - 2017. június

Winter Lemon Water Snow Relaxation Tea Cloves 1962388A Magyar Projektmenedzsment Szövetség júniusi PM Szakmai Teadélutánján kerül bemutatásra A reformbizottság jelentése az építési nagyprojektekről című szakkönyv magyar kiadása. A hiánypótló megjelenés alkalmából a PMSZ és Építési Tagozata által szervezett bemutatón szakmai ismertetőt és ajánlót tart Dr. Szabó Lajos. A fordítási és könyvkiadási munkák hátterébe pedig a kiadványon dolgozó Dr. Fekete István, Horváth György és Ulicsák Béla avatják és vonják be az érdeklődőket. Az eseményen az idén 10 éve megalapult Építési Tagozat is bemutatkozik.

AEA Magyar Tagozat rendezvénye

capgeminiAz előadáson bemutatásra kerülnek a Capgemini Magyarország Kft. által sikeresen leszállított projektek tapasztalatai, az elért eredmények és azok kidolgozott módszertanai és eszközei. Az elavult alkalmazások kivezetésének nehézségeit az ITIL szemszögéből kezdjük taglalni, majd bemutatásra kerülnek a releváns projektekben végrehajtott lépések, az alkalmazott referencia architektúrák, valamint a projektekben kidolgozott eszközök. Kitérünk a kivezetési projektek egyik fő nehézségére, az archiválásra is, ahol bemutatjuk az egyik ügyfelünknél kidolgozott módszertant és eszközt is.

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Profexec Services Kft. Arany-alap Kft., Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Juhász Eszter

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer


{tag:unsubscribe}

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár