Newsletter Header

Rendezvényeink

Art of Projects Konferencia beszámoló - 2016

mJPM 8000 30002016. november 10-én sikeresen lezajlott az idei Art of Projects konferenciánk, mely az eddigi évek leglátogatottabb általunk szervezett eseménye volt. Idén közel 200 érdeklődő vett részt az egész napos rendezvényen, melynek helyszíne ezévben is a MOM Kulturális Központ volt. A konferencia látogatói 4 előadást hallgathattak meg, melyek végén kérdéseikre is választ kaptak. A szakmai tudás elmélyítésének érdekében kis csoportok alakultak, ahol az előadókkal interaktív beszélgetésen vehettek részt a különböző előadás témák után érdeklődők. A nap végén a különleges meghívott művészeti csoport a HelloWood Studio volt, akik bemutatták munkásságukat.

MasterClass beszámoló - 2016

IMG 7703Az Art of Projects konferenciát követően idén is megrendezésre került a MasterClass tréning 2016. november 11-én, amely a projektekben bekövetkező változások kezelésével kapcsolatos módszerek és technikák bemutatására koncentrált. A workshopot az a Harley Lovegrove tartotta, aki a 2016. november 10-én rendezett Art of Projects 2016 konferencia egyik kiemelt előadójaként a változásmenedzser és a projektvezető szerepek közötti eltérésekre hívta fel a figyelmet.

PMI Világ

Projektmenedzsment előadás a BME-n a PMI gondozásában

bme cikkhez kicsi2015 után immár másodszor, 2016. október 18-án a PMI képviselői előadást tartottak a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Üzleti Tudományok Intézetének Vezetés és szervezés, illetve Műszaki menedzser mesterszakjain, melynek címe „A projekttervezés jelentősége és fő terméke - elméletben és gyakorlatban” volt. A Projektmenedzsment tantárgy keretében a mesterszakos hallgatók a félév során megismerkednek a szakmával kapcsolatos terminológiákkal, eszközökkel és technikákkal. Az előadás apropóját az adta, hogy a magas színvonalú elméleti tudás megszerzése mellett a hallgatók betekintést nyerjenek a projektmenedzsment gyakorlati működésébe is.

Előadás a Projekt elemzői feladatkörről

pécs novemberA Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara 2008. óta rendezi meg évről - évre a Számvitel Tudomány-Szakma-Oktatás Konferenciát. Idén a olyan neves előadók mellett, mint Dr. Bőgel György professzor (CEU Business School), Dr. Petschnig Mária Zita (Pénzügykutató), Dr. Kéri László, terítékre került a projekt kontrolling témaköre is.

Agilitás a projektmenedzsmentben – Együttműködés a Sprint Consulting-gal

sprintlogoAz agilitás témaköre mindig nagy érdeklődést vált ki, érződik, hogy aktuális, hiszen a felgyorsult világban felvetett kérdésekre akar reagálni. Az is kiderült már, hogy árnyalt, több szempontú megközelítést igényel, és nincs egy és királyi út. Jóllehet az agilis módszertanok a szoftveriparból származnak, sok olyan, általános szempontot és eszközt adnak, ami más iparágakban is releváns. Ennek köszönhetően születtek meg a szoftvertől független, a menedzsment különböző szintjeit támogató agilis módszertanok.

Agilitás a projektmenedzsmentben – PMI-ACP vizsga lehetőség

exams1A legdinamikusabban növekvő minősítés a PMI-nál az egyre bővülő palettán (CAMP, PgMP, PMI-RMP, PMI-SP, PfMPm PMIPBA) az Agile Certified Practitioner (PMI-ACP) certifikáció.

Akikre büszkék vagyunk

Átadták az Év Projektmenedzsere díjat

 DSC3225 Tabla x2016. november 3-án, a Nemzetközi Projektmenedzsment Naphoz kapcsolódóan, Rákossy Balázs az európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár (Nemzetgazdasági Minisztérium) átadta az Év Projektmenedzsere díjat. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter úr fővédnöksége alatt álló elismerést idén Pugner Tamás, a Magyar Telekom Nyrt. projektmenedzsere vehette át.

Hatalmas magyar projektmenedzsment siker

pm siker2016. november 17-én Varsóban hirdették ki az idei IPMA Achievement Award legjobbjait, s Kovács Endre tavalyi eredménye után ismét nagyszerű siker született. Balaton László, a hazai Év Projektmenedzsere 2015 díj nyertese az IPMA Év Projektmenedzsere 2016 díjat érdemelte ki. Hazai díj után a világ legjobbjai között.

Az Év Diplomadolgozat nyertese - Faller Nóra

Hullamhossz Faller Nora 4cIdén Faller Nóra nyerte el szakdolgozatával az Év Diplomadolgozata címet Projektmenedzsment témában. Nóra jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karán vezetés és szervezés mesterszakon tanul. A 23 éves lányt iskolája már számos elismeréssel díjazta a szakterületén elért sikerei miatt. Jelenleg egy ösztöndíj keretében Lisszabonban szélesíti ismeretének körét.

Társhírek

Indul az IPMA Student minősítés

image001 12017-től bevezetésre kerül az IPMA Student minősítés kizárólag projektmenedzsmentet tanuló diákok részére. Célunk, hogy a projektmenedzsment hallgatók diákbarát vizsgadíjjal válhassanak részesévé a projektmenedzserek közösségének.

Projektmenedzsment Szakmai Teadélután 2016. december

its time for teaHelyszín: KPMG székház, 1134 Budapest, Váci út 31. Időpont: 2016.12.14., 17:00 - 19:00

Aktuális képzéseink

Aktuális képzést indítanak: Hewlett-Packard Informatikai Kft., Masterfield Oktatóközpont, Sprint Consulting Llc.
További részletek

Impresszum

Felelős szerkesztő: Petercsák Anikó

A hírlevéllel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, kérdéseit és kéréseit az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldheti el.

Newsletter Footer

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár