aop2019socialmediabadgeMég sokunkban élénken él a 2018-as Art of Projects Konferencia emléke, hiszen alig pár hónap telt el az utolsó AOP óta. Mi már most készülünk a következő AOP-ra. 2019 egy nagyon fontos esztendő a PMI életében. Idén ünnepeljük a PMI megalapításának 50. évfordulóját, így a félévszázados jubileum számos meglepetést tartogat a PMI és a PMI Budapest, Magyar Tagozat tagjainak is. 2019-ben ünnepeljünk a Nemzetközi Projektmeendzsment Nap elindításának 15. évfordulóját.

Az idei esztendőben szokás szerint 2019. november 7-én tartjuk a 7. Art of Projects Konferenciát, majd másnap azaz 2019. november 8-án a PMI Budapest Master Class rendezvényt. Meghallgatva az AOP résztvevők kérését és visszajelzését, idén egy új helyszínen a Budapest Music Center konferencia termében fogunk találkozni.

A 2019-es év nem csak a PMI számára jelentős évforduló, hanem a nemzetközi projektmenedzser közösség számára is, hiszén idén ünnepeljük a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap 15. évfordulóját is.

Mindezek arra sarkalltak bennünket, hogy az idei AOP-ra olyan előadókat hívjunk meg, akik méltó módon járulhatnak hozzá a két jubileum megünnepléséhez. Ezek okán ma már örömmel jelenthetjük, hogy összeált a 2019-es AOP előadói lista.

Velünk lesz Jim Snyder a PMI alapítója és Frank Saladis a Nemzetközi Projektemenedzsment Nap életrehívója is és Oliver Lehman, Adrienne Gibson és Peter Taylor is.

Az Art of Projects Konferencia 2019 előadói lesznek:

  • James Snyder - PMI Fellow, a PMI alapítója - USA
  • Adrienne Gibson - Keynote speaker, coach, változásmenedzser szakember - UK
  • Oliver F. Lehmann, MSc., PMP - Project Management Trainer - D
  • Peter Taylor - The Lazy Project Manager - Corporate and Conference Speaker - PMO/PM Expert - Trainer/Coach - UK
  • Frank Saladis, PMP - PMI Fellow - UK

Szintén változás, hogy a konferencia önálló weboldalt kap és a www.pmibudapestevents.hu oldalon lesz elérhető minden információ a konferenciánkról. A dátum, a helyszín, az előadók már biztosak, így kérjük, hogy még ma foglalja le naptárjában a 2019. november 7. dátumot!

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár