Projektmenedzsment Szakmai Teadélután - 2019.01.16

Előadó: Dr. Kertész Máté (PMP) a DXC Technology Magyarország programmenedzsere, a 2018-as év „Az Év Projektmenedzsere Díj” nyertese. Milyen szakmai és kulturális különbségek a vannak a nemzetközi és a hazai projektek között? Milyen kihívásokkal találkozhatunk, és hogyan lehetünk eredményes projektmenedzserek mindkét területen? Az előadás a fenti és hasonló kérdésekre keresi a választ az előadó nemzetközi és hazai szubjektív tapasztalatainak bemutatásával, egyúttal kitekintést nyújtva az elmúlt évek egyik legkomplexebb SAP bevezetési programjára a hazai közszektorban. 

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Bemutatkozik az Év Projektmenedzsere
Előadó: Dr. Kertész Máté (PMP), DXC Technology Magyarország, programmenedzser
Előadás címe: Projekt expressz: Nemzetközi állomásról a közszférába

 

  • A jogászként és okleveles közgazdászként végzett szakember 2009 óta foglalkozik projektmenedzsmenttel. Az évek során több nagyobb nemzetközi projektben vett részt: kezdetben projektkoordinátorként, később projektmenedzserként, majd szenior projektmenedzserként végül pedig portfólió vagy programmenedzserként.
  • Az elmúlt években olyan ügyfeleknél és megbízóknál vezetett projekteket angol és német nyelven, mint az IT Services Hungary Kft., T-Systems International, E-ON, Lufthansa, IBM, Hewlett Packard Enterprise.
  • A nemzetközi projektek során releváns tapasztalatot szerzett a virtuális projektmenedzsment területén, ami a nyelvi és a kulturális eltérések miatt lényegesen más menedzseri képességeket kívánt meg tőle, mint a magyar közszférában indított jelenleg futó projektjeinek a vezetése.
  • Annak érdekében, hogy a projektvezetési tudását tovább szélesíthesse és a korábbiaktól eltérő tapasztalatra tehessen szert, 2016-ban csatlakozott a DXC Technology Magyarország SAP üzletágának csapatához, és jelenleg a hazai SAP projektek vezetéséért felel elsősorban a közszektorban.

A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5,000.- Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
ÖN IS OTT LESZ?
JELENTKEZEM A RENDEZVÉNYRE!
 
A regisztrációval ill. a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
 

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!catchme refresh

Joomla Extensions powered by Joobi

PMI 500 Club

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Szponzorok

   itshlogo
logo turkiz

unnamed

nea 1

prof logo
dxc logo

Partnerek

ujpmszlogo

 hte670

KPMG Blue logo web

HOA 

 

njszt

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár

facebook   linkedin   twitter