Előadó: Dr. Kertész Máté (PMP) a DXC Technology Magyarország programmenedzsere, a 2018-as év „Az Év Projektmenedzsere Díj” nyertese. Milyen szakmai és kulturális különbségek a vannak a nemzetközi és a hazai projektek között? Milyen kihívásokkal találkozhatunk, és hogyan lehetünk eredményes projektmenedzserek mindkét területen? Az előadás a fenti és hasonló kérdésekre keresi a választ az előadó nemzetközi és hazai szubjektív tapasztalatainak bemutatásával, egyúttal kitekintést nyújtva az elmúlt évek egyik legkomplexebb SAP bevezetési programjára a hazai közszektorban. 

Helyszín: KPMG Székház (1134 Budapest, Váci út 31.)
Téma: Bemutatkozik az Év Projektmenedzsere
Előadó: Dr. Kertész Máté (PMP), DXC Technology Magyarország, programmenedzser
Előadás címe: Projekt expressz: Nemzetközi állomásról a közszférába

 

  • A jogászként és okleveles közgazdászként végzett szakember 2009 óta foglalkozik projektmenedzsmenttel. Az évek során több nagyobb nemzetközi projektben vett részt: kezdetben projektkoordinátorként, később projektmenedzserként, majd szenior projektmenedzserként végül pedig portfólió vagy programmenedzserként.
  • Az elmúlt években olyan ügyfeleknél és megbízóknál vezetett projekteket angol és német nyelven, mint az IT Services Hungary Kft., T-Systems International, E-ON, Lufthansa, IBM, Hewlett Packard Enterprise.
  • A nemzetközi projektek során releváns tapasztalatot szerzett a virtuális projektmenedzsment területén, ami a nyelvi és a kulturális eltérések miatt lényegesen más menedzseri képességeket kívánt meg tőle, mint a magyar közszférában indított jelenleg futó projektjeinek a vezetése.
  • Annak érdekében, hogy a projektvezetési tudását tovább szélesíthesse és a korábbiaktól eltérő tapasztalatra tehessen szert, 2016-ban csatlakozott a DXC Technology Magyarország SAP üzletágának csapatához, és jelenleg a hazai SAP projektek vezetéséért felel elsősorban a közszektorban.

A rendezvény a PMSZ és PMI Magyar Tagozat tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Tagsággal nem rendelkezőknek a részvételi díj 5,000.- Ft.

Az állandó nagyszámú érdeklődés miatt a jelentkezési helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért kérjük, rendezvényünkre akkor jelentkezzen, ha részt tud venni! Részvétel lemondás esetén kérjük, küldjön értesítést legkésőbb a rendezvény előtti napon!

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
ÖN IS OTT LESZ?
JELENTKEZEM A RENDEZVÉNYRE!
 
A regisztrációval ill. a jelenléti ív aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen Önről mint résztvevőről a PMSZ video- és képfelvételt készítsen marketing célú felhasználáshoz.
 

Belépés tagoknak

Legyen tájékozott!

captcha 

PMI 500 Club

500 Club 2019 Budapest

500 Club Budapest

Registered Education Providers

 

szinergia-logo

Partnerek

momart

ujpmszlogo

HOA

   hte670

 

njszt

KPMG Blue logo web

 

Szponzorok

OTP Bank logo   itshlogo
logo turkiz

szinergia logo

iilllogo

pmigloballogo

nea 1


dxc logo

CELEBRATING 50 YEARS OF COMMITMENT T0 PROJECT MANAGEMENT

PMI logo50th RGB wTagCelebrating PUR onWhite

Kövessen minket!

facebook   linkedin   twitter

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelem adója 1%-át a PMI Budapest-nek!

PM Tudástár